Påmelding finale 2021

Påmelding for årets PRS Finale starter onsdag 18/8 kl 19:00 !!

Påmeldinga er satt opp slik at topp 30 i selve serien har forgang på plasser pluss topp 5 i Nord Norsk serie.
Stevnet er 48 plasser og de resterende 13 plassene er første mann til mølla (om du ikke har 3 i serie, kommer fra Sverige eller Danmark el.lign).
NB: Av disse 35 plassene til de som har forgang så er det noen som ligger høyt i både nord norsk og hoved serien så det er ikke fult 35 reserverte plasser ! Pluss at en del av de topp 30 i serien er arrangører av finalen i år så det er en del flere plasser til første mann til mølle en 13. Så er du interessert i å oppleve årets finale send inn påmelding !!
Vi fyller opp alle plasser som er ledige og så etter hvert fyller vi på stevnet med skyttere fra en eventuell venteliste fra andre en topp 30+5 ifra serien.

Stevnet er 6 stasjoner, 18 stager (12 lørdag, 6 søndag).
Stevnet koster 1500kr.
Det inkluderer varm lunsj (hamburgere) på lørdagen og lett lunsj på søndagen (pølser) mens vi regner ut resultater og setter opp premiebord med trekkpremier.
Siden dette er finalen så blir vanskelighetsgraden litt høyere, det vil bli justering av skytetider, antall mål, antall posisjoner og målstørrelse men blir ikke noe urealistisk allikevel.

Vi planlegger å ha en sosial grillbuffet på lørdagskvelden der vi serverer masse forskjellig grillmat, tilbehør og drikke 🙂 her skal ingen som deltar gå sulten ! Blir nok mat !

Vi setter også opp til at seriesponsorer kan ha noe utstilling av produkter de ønsker å vise fram til oss.
Prisen på grillfesten blir 300kr.
Frist for påmelding til grillen er 5 Sept.

Så sett en påminnelse til onsdag kl 19:00 og meld deg på 🙂 dette blir rått !! Send påmelding med navn, plassering i serien og kontaktinfo til runar@dabb.no.

Mvh Runar & Co