PRS-kurs DOMBÅS

PRS KURS DOMBÅS 25.-26.oktober, match søndag 27. oktober

Passer både for skyttere som er helt ferske når det gjelder PRS skyting, og de som har skutt en match eller to og ønsker å lære litt mer.

DATO: Kurs Fredag 25 og Lørdag 26 oktober. PRS Norge match Søndag 27 Oktober.
STED: Dombås
TID: 10.00 Fredag og 08.00 Lørdag
ANTALL SKUDD: Ca 200 skudd til kurset + 60-70 skudd om du vil skyte matchen på søndag.
ANTALL PLASSER: 10
PRIS: 2500,-
PÅMELDING: johanroyseland@live.com
VIKTIG: Merk påmeldingen PRS KURS DOMBÅS(Jeg har flere arrangementer på gang)

PRAKTISK INFORMASJON:
Det er mulig å overnatte på skytebanen. Det er tilgang til toaletter og kjøkken, og madrasser,  utover det må alle ta med sovepose/pute etc
Overnatting koster 200,- pr natt. Alle må ordne mat selv

INNHOLD:
Dag 1 vil fokusere på grunnleggende ferdigheter som skytestilling, avtrekk, pusting, naturlig siktepunkt etc. Alt det grunnleggende som skal til for å skyte presist.
Oppsett av rifle vil også bli gått gjennom. Lengde på stokk, plassering av kikkertsikte, reimfester, forskjellige typer stokker. Vi vil se på litt forskjellige kikkertsikter og type retikler til PRS.
Det vil bli en del skyting på papp for å identifisere skytterfeil og korrigere dette.

Til slutt vil vi kronografere og hjelpe de som trenger det med å lage tabell. Denne vil da bli verifisert på søndag.

Dag 2 vil vi stort sett skyte på stål. Fokus vil være på verifisering av tabell/ammo,  improviserte stillinger, og utstyr for å gjøre dette lettere som reimer, puter, tripods etc.
Vi begynner på relativt korte hold, 300m, mens på ettermiddagen vil vi strekke avstandene så langt som banen tillater. Da får vi forhåpentligvis også litt vind å bryne oss på.

For de som er interessert, så vil vi avslutte helgen med en match med 6 stager på søndag. Denne matchen vil være åpen for alle, ikke bare de som har tatt kurset. Pris for matchen er 300,-